網頁

關於我

我的相片

我是一位舞台演員,是我從小的夢想。所屬劇團是劇場工作室Drama Gallery
 
香港演藝學院戲劇系畢業,赴美國紐約HB Studio鑽研音樂劇表演。職業舞台演員。現為劇場工作室Drama Gallery行政總監及駐團演員。兩屆香港舞台劇獎最佳女主角及兩屆最佳女配角。

    7/02/2012

    好天氣、做運動、心情都好d

    I have a wonderful day.....其實....好似TVB那節目話齋:Happiness is a choice


    今天天氣報告說是全年天氣最好的一天(暫時),我和老公興致勃勃單車踩......天氣好、踩單車,坐在吐露港碼頭好好風!心情都爽d!我細佬是極喜歡踩單車之人....放假他也會踩單車......途中call他試試看能否遇上他.....太好....自由波.....冇先約定大家都遇上....一齊踩單車.....兩分鐘都冇.....連影都唔見.....唉!光速及龜速分別!或者係年紀有關!

    沒有留言:

    發佈留言